ODRŽANA SKUPŠTINA SPORTSKOG SAVEZA OPĆINE BUŽIM

Sportski savez Općine Bužim sinoć je u Maloj sali Centra za kulturu, sport i informisanje održao redovnu sjednicu Skupštine Sportskog saveza Općine Bužim. Sjednici su prisustvovali delegati većine članica SSOB.

Skupština je raspravljala o pet tačaka koje su se našle na dnevnom redu. Izvještaj o radu Nadzornog odbora podnio je predsjednik Tahić Amir koji je informisao delegate da je Nadzorni odbor detaljno pregledao dokumentaciju o radu i poslovanju saveza te je pohvalio rad UO na čelu sa predsjednikom Admirom Sijamhodžićem. Nakon informacnije predsjednika Tahića izvještaj Nadzornog odbora je jednoglasno usvojen.

Izvjestaj o radu Upravnog odbora sa financijskim izvještajem podnio je predsjednik SSIB Admir Sijamhodžić nakon čega je izvjestaj o radu sa finansijskim izvjestajem također jednoglasno usvojen kao i Plan rada sa finansijskim planom.

Na kraju je predsjednik skupstine SSOB Nevsad Jusić izrazio zadovoljstvo sa ponuđenim materijalima i metodologijom rada UO SSOB te zaželio i dalji uspješan rad SSOB.

Delegati su pod ostalim pitanjima informisani o radovima na sportskoj dvorani, te su donijeli i nekoliko zaključaka o sufinanciranju određenih aktivnosti saveza.

By admin