GRUPE E I F: CITY I SHAKHTAR PREOKRETOM DO POBJEDA NAD NAPOLIJEM I FEYNOORDOM

Večeras su u grupama E i F odigrani susreti četrvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

Grupa E

Liverpool je na svom terenu dočekao momčad Maribora i slavio pobjedu od 3:0. Gosti su se dobro branili u prvom poluvremenu, a tome svjedoči i rezultat nakon tog dijela igre, te je na semaforu stajalo 0:0. U drugom poluvremenu domaći su ubacili u brzinu više pa preko Salaha, Cana i Strurridgea stigli do pobjede od 3:0, a vrijedi istaći da su sredinom ovog poluvremena imali jedanaesterac koji je promašio Milner.

U drugom meču ove grupe sastali su se Sevilla i Spartak iz Moskve, a domaći su na kraju slavili pobjedu od 2:1. Andalužani su u prvom poluvremenu preko Lengleta stigli do vodstva, da bi Banega sredinom drugog dijela utakmice povisio vodstvo svoje ekipi, dok je Ze Luis na ulasku u finiš utakmice postigao počasni pogodak za Moskovljane.

Liverpool – Maribor 3:0
Sevilla – Spartak Moskva 2:1

Grupa F

Jedan od večerašnjih derbija je odigran u Napulju, gdje su se sastali Napoli i Manchester City. Gosti su nakon uzbudljivog meča slavili vrijednu pobjedu od 4:2. Napoli je preko Insignea stigao do vodstva, da bi Otamendi pred sami kraj poluvremena poracvnao rezultat na 1:1. Stones je na samom početku utakmice Cityu donio potpuni preokret, da bi Jorginho sa bijele tačke donio zanilmljivu završnicu meča, međutim Građani se nisu dali iznenaditi pa su preko Aguera i Sterlinga stigli do pobjede od 4:2.

Shakhtar je na svom terenu dočekao Feynoord i slavio pobjedu od 3:1. Gosti su na otvaranju utakmice preko Jorgensena stigli do vodstva, ali samo nekoliko minuta poslije Ferreyra i Marlos donose preokret Ukrajincima, a konačnu pobjedu od 3:1 svojim drugim pogotkom na meču donosi Marlos.

Napoli – Manchester City 2:4
Shakhtar – Feynoord 3:1

By admin