ČESTITKA POVODOM 8. MARTA- MEĐUNARODNOG DANA ŽENA

Povodom Dana žena – 8. marta Općinski načelnik Zikrija Duraković i predsjedavajući OV Bužim Safet Ljubijankić uputili su čestitku u kojoj stoji:

“Svim našim sugrađankama i svim bosankama i hercegovkama kako u domovini tako i izvan granica iste, upućujemo iskrene čestitke povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, dana na koji tradicionalno izražavamo zahvalnost i poštovanje prema ženama.

Naša čestitka samo je mali znak pažnje koji Vam u ovim teškim vremenima možemo uputiti iako smo svjesni da zaslužujete mnogo više. Najveću zahvalnost prvenstveno Vam dugujemo za doprinos koji dajete u razvoju našeg društva kroz odgoj i izgradnju zdrave ličnosti i porodice. Mnogo je razloga zbog kojih žena zaslužuje više pažnje ali i mogućnosti da se dokažu.

Svim majkama, suprugama, sestrama i kćerkama, svim ženama želimo sretan 8. mart – Međunarodni dan žena sa željom da ne samo ovaj dan, nego i svi dani budu puni poštovanja, ljubavi i pažnje, onako kako to i zaslužujete. Neka vam je sretan 8. mart – Međunarodni dan žena!»

By admin