Baš kada smo pomislili da pica ne može da postane fenomenalnija, ona nas je ponovo iznenadila. Jer, ovog puta nam stiže u šolji i pravi se, bukvalno, za dva minuta. Zvuči nevjerovatno, ali probajte i uvjerit ćete se – ne samo da je podjednako ukusna, već je i mnogo sočnija od one koja se prodaje na parče. Sve što će vam trebati za pripremu ovog gurmanluka jeste jedna šolja, kašika i sastojci koje sigurno već imate kod kuće. Sam proces “bućkanja” sastojaka oduzeće vam otprilike minut, a isto toliko traje i pečenje. Znamo, zvuči kao bajka, i upravo zato je ovo trenutno najpopularniji recept na netu. Potrebno je: 4 kašike brašna 1/4 kašičice praška za pecivo prstohvat sode bikarbone 1/4 kašičice soli 3 kašike mlijeka 1 kašika maslinovog ulja 1 kašika sosa od paradajza 1 prepuna kašika rendanog sira 5 listića mini kobasice 1/2 kašičice mješavine začina (origano, bosiljak, biber ili začini po želji) Priprema: Prvo pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu i so, pa u to dodajte mlijeko i ulje, pa viljuškom sve ulupajte da se dobije tijesto. Preko tijesta stavite paradajz sos, sir, kobacisu (ili bilo šta suhomesnato) i pospite začinima. Ubacite u mikrotalasnu na minut i 10-20 sekundi, ili dok ne primijetite da se po topingu javljaju oni predivni mjehurići. Uzmite kašiku, sipajte sebi jogurt i uživajte u najbržem i najukusnijem doručku! Beitrags-Navigation BRITANSKA SLASTICA: LORRAINE PASCALE PREPORUČUJE BATTENBERG KOLAČ PO SVOM ORIGINALNOM RECEPTU JEDNOSTAVAN I BRZ RECEPT ZA SLASNI KOLAČ KINDER PINGVIN SAN JE SVAKE DOMAĆICE